Лекарят на Наско Месечков с тревожни новини: Претърпя тежка травма! Може да го извади от строя

наско месечков, неделя щонова

Състоянието на професионалния танцьор Атанас Месечков, който се контузи в „Dancing Stars“, е сериозно, разкри ортопедът д-р Кристиян Комитов.

„За нещастие Наско претърпя тежка травма. Тя би могла да го извади от строя за месец и половина. Към момента обаче е стабилен, поддържаме добра форма. Надявам се да издържи до края“, обясни лекарят пред микрофона на Станислава Ганчева в „Dancing Stars Extra“.

Откакто Месечков счупи костица между петата и глезена по време на репетициите на шопски танц, д-р Комитов следи състоянието му отблизо.

Преди всеки лайф в „Dancing Stars“ Наско е на обезболяващи, за да може да понесе натоварването. Въпреки травмата във вечерта на световните музикални хитове Наско се впусна в елегантен валс с неуморимата д-р Неделя Щонова. Красивият им танц, придружен със сложна поддръжка, предизвика вулкан от емоции в журито и публиката.

Освен вниманието на редовите зрители, „Dancing Stars“ привлече погледа на европейската и световна шампионка по бокс Десислава Кирова, по известна като Дейзи Ланг. Българката, която от години живее в Лос Анжелис, изяви желание да участва в шоуто.

„Като бях малка всички ми се подиграваха, че не мога да танцувам. Заради интензивната ми спортна кариера никога не съм имала време да се науча. За мен ще бъде голяма чест да съм в моята родина и да участвам в предаването“, каза Дейзи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ