От мацка в лелка! Голямата любов на Слави се ошишка, Мартина не мяза на себе си (СНИМКА)

Слави Трифонов, Мартина

Мартина Огнянова още не може да смъкне излишните килограми от третата си бременност. Няма и следа от фината фигура на бившата балерина – близо половин година след раждането тя продължава да изглежда бременна.

Голямата любов на Слави Трифонов има доста голям корем и дори в лице е доста закръглена, пише Intrigi.bg.

Припомняме, че танцьорката роди тайно малкия Матео преди близо половин година. Освен него, с Коко Колев имат още две момчета – Нико и Лука – на 7 и 8 години.

Бившата танцьорка вече е прехвърлила 40-те и изненадващата трета бременност се е отразила пагубно на физиката й. Успоредно с това, липсата на движение и тренировки също си оказват влияние. Излишните килограми изключително притеснявали Мартина, тя се чувствала зле и нямала никакво самочувствие.

„Мартина не искаше трето дете – стана случайно и реши все пак да го роди“, разказват нейни приятели.

Решението да задържат бебето не дошло лесно. Според близки до семейството, Мартина и Коко едва свързват двата края. За да се издържат, се наложило бившата на Слави да разпродаде всички подаръци от Дългия – от луксозния апартамент, до марковите дрехи и дори бельо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ