Нинова реши да дава акъл: Главчев да обсъди кабинета с президента! Хаосът се задълбочава

payimage-606900

БСП ще откаже участие със свои кадри в служебния кабинет, заяви председателят на партията Корнелия Нинова: „Да е ясно, че ако бъдем поканени на разговори, да предлагаме министри, зам.-министри, шефове на агенции в служебния кабинет – категорично отказваме. Това не е работа на политическите партии, това е работа на г-н Главчев – да си предложи кабинета и най-логично е предварително да го обсъди с президента Радев, за да не получи нова криза и президентът да откаже да подпише кабинета“, заяви лидерът на социалистите.

Тя заяви, че идеята на ГЕРБ и ДПС за връщане на великденските надбавки за пенсионерите било заради изборите, които предстоят.

„Хаосът се задълбочава“, отсече тя.

Нинова не смята, че вътрешният министър в оставка Калин Стоянов ще се справи с организирането на честен предсрочен вот, пише Трибюн.

„Калин Стоянов е министър от МС, срещу когото ние гласувахме. Ние не сме подкрепили това правителство, така че приемете, че сме против министъра на вътрешните работи и на кабинета като цяло. 9 месеца се карат чий министър е той. Ако ще гледаме това, което гледахме тези 9 месеца то това е съсипия за държавата“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ