Бойко Борисов втрещен: ПП-ДБ, как имате нахалството да говорите, че Пеевски и ДПС са ви виновни?!

payimage-598810

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира дали е запознат с кабинета, който ще бъде предложен от кандидата за служебен премиер Димитър Главчев.

„В интерес на истината не съм запознат, тръпна в очакване да го видя. Не съм говорил, не съм се бъркал“, каза той.

В отговор на въпрос дали ще отиде на консултации Борисов заяви: „Отиват нашите дами и Томислав Дончев“.
Борисов отново отправи критики към бившите си партньори от сглобката.

„Когато в петък водих разговор с Асен Василев се учудвам как колегите от ПП-ДБ имат нахалството да говорят, че Пеевски и ДПС са виновни да няма правителство. На финалния разговор – нека ви дадат списъка с министри с направените поправки от мен. Ние бяхме готови с кабинет“, каза още Борисов, цитиран от Блиц,

„Те няма какво да кажат в кампанията и затова повдигат темата. 9 месеца всички бяхме заедно. Това не е тема, която носи полза или вреда. Явно целта е била да овладеят всички служби. Единствено ГЕРБ не е участвал в службите – нито в ДАН, нито в МВР“, каза още Борисов

Борисов коментира и какво са обсъждали за предстоящите избори. „В ГЕРБ обсъждаме само неща, които зависят от нас“, каза той. „Когато не зависи от нас, ние не се изказваме“, допълни Борсов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ