Кирил Петков паникьосано кърши пръсти, Цветанка Ризова го размаза с неудобни въпроси в ефир

кирил петков, цветанка ризова

Кирил Петков бе хванат в крачка в националния ефир. Той за пореден път хвърли прах в очите на своите избиратели.

„Правим много грешки, но не предаваме нашите избиратели“, каза още той пред bTV и удари на камък с тази си думи.

Тук Петков бе засечен от водещата Цветанка Ризова, която му припомни, че преди 10 месеца в нейното студио той и Асен Василев са били категорични, че никога няма да управляват с ГЕРБ.

С вашите гласове беше избран Главчев за шеф на Сметната палата, добави тя.

„Той беше избран не за премиер“, оправда се той в типичния си пелтечещ стил, предава Блиц.

Петков е силно възхитен от постъпката на Живко Коцев. Главсекът на МВР оттегли своята оставка.

„Ще започна с Живко Коцев. Каза, че бил заплашван от висши лица от прокуратурата. Това е връщане към мутренските години. Трябва да започне незабавно разследване.

Ако това е главният прокурор на страната и ако той е заплашвал главния секретар на МВР и го е поставил под натиск, това е престъпление. Представете си да прочетем заглавие за някоя европейска държава главният прокурор заплашва лично главния секретар.

Ако това е вярно, аз се надявам веднага да бъде сезирана и да се самосезира Даниела Талева, защото вече имаме съдия, който може да разследва главния прокурор.

Браво, на Коцев, че не се наведе.

Той показа как се носи пагона. Доволен съм да видя, че има други хора, които са готови да застанат срещу тази машина. Натискът оказан от Калин Стоянов не е страшен“, заяви съпредседателят на ПП. Тук добре си беше научил домашното и знаеше какво да каже.

Петков бе изключително критичен към предложения кабинет от Димитър Главчев. Това става при положение, че 4 от министрите в служебното правителството са техни.

„Сигурен съм, че на Главчев му е нареден кабинетът. Като видях хората, всичко ми стана ясно. Нямам съмнение. Той е нямал правото за нито един министър да вземе самостоятелно решение“, отсече Петков в типично разхвърляния си стил на говорене.

Той нарочи Бойко Борисов и Делян Пеевски, че са наредили министрите. И добави, че Пеевски ръководи ГЕРБ?!

Петков е категоричен, че няма да правят коалиция с ГЕРБ, докато партията е управлявана от Пеевски.

След това Цветанка Ризова му зададе още няколко неудобни въпроси, свързани с властта и как той удобно работеше с ГЕРБ и ДПС, но Петков не успя да отговори и опитваше в типичен нескопосан стил да се измъкне.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ