Борисов тегли чертата на знаковите фигури в ПП и заяви: Разследващите да доведат нещата докрай!

бойко борисов 1

Това, което виждам в служебния кабинет е, че доминира старият кабинет Денков-Габриел, особено със знакови министри като Гвоздейков и Вътев и заместник-министри, назначени от партията на промяната. Има само 3-4 нови имена. Никога нямаше да оставя министър от тези, ако имах каквото и да е влияние върху Димитър Главчев.

Лидерите на ПП/ДБ се опитват да вменяват вина, че някой друг ни е виновен. През 2-те седмици на преговори нито веднъж по тема правителство и споразумение никой от ДПС не се е намесвал.

Можехме да направим съвсем различно нещо, за да може това служебно правителство да е с финансов министър Асен Василев и външен министър Мария Габриел. Така правителството щеше да изглежда по съвсем друг начин и след изборите можеше да се направи истинско коалиционно споразумение и управление.

ПП/ДБ държаха твърдо за вътрешния министър и шефа на ДАНС. Виждайки случващото се през последните дни стигам до извода, че те са имали някакви други мисли и се надявам разследващите органи да доведат нещата докрай, за да знаем истината за контрабандните канали, които видно са се развивали.
Много важно е хората да знаят, че ако това се окаже истина, ние бихме работили с ПП/ДБ, но вече без техните партийни лица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ