Професионалист ли?! Зрителите се чудят докога Цънцарова ще е в ефир: Заяжда се с Йочев, точи лиги по…

мария цънцарова, златимир йочев

Водещата на bTV Мария Цънцарова никак не се стеснява да показва нрава си в ефир и вероятно затова интересът на зрителите към нея не изчезва. В сряда сутрин обаче тя реши да се заяжда с колегата си Златимир Йочев буквално от първата минута на предаването им.

Той започна сутрешния блок със станалото вече традиционно и малко досадно отчитане на какъв етап от годината сме, като обяви, че това ден 101 на 2024-а.

„А колко дни остават до изборите?”, заби неочакван въпрос колежката му.

Йочев се оказа достатъчно буден и съобразителен, за да отвърне, че остават точно два месеца без един ден до вота 2 в 1.

„А от колко време сме заедно в ефир?”, продължи с въпросите не по сценарий Цънцарова. Тук вече колегата ѝ се запъна, но все пак успя да уточни, че е минала повече от половин година, откакто я получи като екранна партньорка.

„Ами хайде тогава вече да спрем да си казваме имената в началото на предаването, хората вече ни знаят кои сме”, продължи с импровизациите Цънцарова. Тя определено изглеждаше доста ядосана и изнервена, вероятно заради все по-обърканата ситуация във властта.

Едва по-късно водещата посмекчи реакциите си и причината за това бях кадрите на Ерген №1 Виктор Стоянов от сензационното му представяне в „Денсинг старс”. Той влезе в ролята на Черния лебед и се появи с пачка на сцената.

„Харесва ми с пачка!”, заяви Мария Цънцарова. Пепи Бакърджиев пък не пропусна да отбележи, че водещата даже си е сложила очилата, за да вижда по-добре мускулите на Виктор, предава Петел.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ