България плаче! Ето я загиналата 23-г. Мелвин – майка за пример, работила в училище

мелвин

23-годишната Мелвин Ибишева, която загина тази сутрин при челен удар с автобус на пътя Христо Даново и Кърнаре, е работила като образователен медиатор в ОУ „Хр. Данов“ в Клисура. Тя е завършила в същия град средно специално образование в Професионалната гимназия по икономика „Тодор Влайков“. „Беше за много кратко при нас и напусна по нейно желание“, обясни пред „24 часа“ директорката на основното училище Зорка Томова. Колективът научил за трагичната вест.

Съпругът на Мелвин Муса Мусов е съкрушен от неочакваната загуба. Той и жена му били хубаво семейство и много се разбирали, разказаха жители на Розино. Имат тригодишно момченце, което е пътувало в автомобила, шофиран от майката, но детето по чудо оцеля.

Само преди преди дни Мелвин е написала в профила си: „Любов, живот и светлина – детето е всичко това“ на снимка със сина си.

Десетки изказват съболезнования на Муса. Мнозина не могат да допуснат, че трагедията се е разиграла навръх големия мюсюлмански празник Рамазан Байрям. Все още не е уточнено къде ще е погребението дали в Христо Даново, откъдето е съпруг, или в Карлово.

По първоначална информация Мелвин се е разсеяла за миг покрай детето, което е карала на градина, и така е загубила контрол, блъскайки се в идващия насреща автобус. Тя имала книжка от 11 месеца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ