Идеалният брак продължи… 6 години: Емилия хванала на калъп Башур, сама гледа децата си

емилия

До вчера фолк звездата Емилия не спираше да афишира любовта си със сирийския бизнесмен Жорж Башур, напук на крилатата фраза, че щастието обича тишината. Мълчанието й по темата напоследък обаче е притеснително, а горещата клюка категорично ги разделя и дори развежда.

Двамата не живеят заедно от няколко месеца и певицата сама се грижи за 2-годишната им дъщеря Жоржина и другите си две деца от Коко Динев, твърдят приближени до семейството.

Причината за разлъката според някои не е трети човек, нито изневяра, но пък се появиха и слухове, че в живота на Башур има нова жена. Тя е далеч от фолка и по професия е брокер на недвижими имоти. Строителният предприемач кръшнал на певицата с нея, а тя го пипнала на местопрестъплението, гласи още клюката, пише „Галерия“.

Бизнесменът бил наел луксозен апартамент, където да се отдава на горещите страсти с новата си жена и именно там Еми го хванала и разбрала за двойната му игра. Въпреки слабите си ангели, Жорж се оказал отговорен родител. Той често посещавал малката си дъщеричка Жоржина, плод от брака му с певицата. Правел всичко възможно да са задоволени материално, а и се отнасял добре и с другите деца на жена си, които са от предишната й връзка.

Разводът между тях обаче все още не е налице, затова и Емилия продължава да се представя като Башур. Прави впечатление, че сирийският бизнесмен е изтрил всичките си снимки в социалните мрежи и от певицата няма и следа. Едно от последните послания на Емилия към любимия й че от преди повече от половин година.

„Казвала ли съм ти скоро, че те обичам? Казвала ли съм ти, че в живота ми няма по-значим от теб? Ти изпълни живота ми със смисъл. Правиш моите проблеми твои и ме караш да се чувствам прекрасно. Ти изпълваш сърцето ми. Има една любов, която е божествена и тя е и твоя, и моя и до края на дните си трябва да благодаря на Бог. Казала ли съм ти днес, че ти си над всичко“?, пише звездата по повод рождения ден на бохема.

Според някои Емилия и Жорж вече са доста далеч от това послание, те не се чувствали щастливи заедно ии връзката им е изчерпана. Разделили са се без скандали и драми и продължили да поддържат добри отношения.

Според близки до семейството, те са си дали почивка и е въпрос на време да ги видим заедно отново. Дори и това да звучи прекалено оптимистично, за да е вярно към момента. Емилия избягва да коментира темата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ