ЧУДО! Години след ареста и смразените отношения, попфолк кралицата Глория се сдобри с Николай

Image_17628264_40_0

Попфолк кралицата и Николай Иванов няколко години не си говореха, но от няколко дни замразените им отношения са вече минало. Двамата отпразнуваха ренесанса на своята близост с клип от домашно парти, на който Гло пее на уше на брат си. И попфолк звездата, и Николай се видимо изключително развълнувани и в някои моменти дори се просълзяват.

За разлика от публичните си изяви, на които неизменно прави фурор с ултраелегантните си тоалети, Глория кърши глас на купона в семпло черно трико, подчертаващо моделската й фигура. Топизпълнителката излъчва топлота и задушевност и цялото й поведение издава силните й сестрински чувства към Николай.

Специално за възраждането на техните отношения Гло е избрала прочувствена песен на Софи Маринова. В хитовото парче на колежката й се пее за „любов завинаги“ и това е повече от ясен знак, че неостаряващата попфолк дива и брат й никога повече няма да спрат да си помагат и да бъдат един до друг, предава България Днес.

На финала на домашното видео Николай, с чаша в лявата ръка, се приближава до прочутата си сестра, прегръща я и обсипва с целувка бузата й.

Дълги години братът на Глория е бил черната овца в семейството. За Николай се знае само, че върти бизнес със зеленчуци, но редовно предприема дълги пътувания из Европа. Той живее под един покрив с дама на име Цветелина, от която има син.

Родената в Две могили, Русенско, шармантна гласовитка се беше смразила с брат си, след като Николай е арестуван преди няколко години в Амстердам. След 24-часов престой в ареста обаче роднината на Гло е освободен, защото ставало въпрос за друг Николай, също роден в Русенско, но бивш футболист в „Дунав“ и „Светкавица“. Съименникът на брата на Гло бил издирван от полицията в Холандия по подозрение в участие в балканска банда за източване на кредитни карти.

След като попфолк звездата изпяла песента, тя и брат й сядат на масата и съвсем се разнежват. Започнали да си припомнят как са пътували заедно до Париж на семейна почивка. Популярната певица обещала, че слагат кръст на всичко, което е довело до влошаването на отношенията им. Припомняме, че първото неприятно събитие бе обирът в дома на Глория, случил се още в зората на кариерата й. Тогава бъдещата кралица на фолка изказа съмнение, че апашите са били насочени от вътрешен човек.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ