Пловдивчанка: Трябва да си камикадзе, за да пресечеш тази улица

Ремонт в кв. "Смирненски"

Пловдивчанка се възмути от ремонтните дейности в район „Западен“ и сподели за трудностите, които има като пешеходец. Тя се оплака във Фейсбук групата „Забелязано в Пловдив – Seen in Plovdiv“. Ето какво написа тя:

„Пешеходец да си в „Смирненски“, густо майна. Тръгваш от улица „Царевец“, където трябва да си камикадзе, за да пресечеш, докато чакаш си покрит с прах и мръсотия. Тръгваш към „Пещерско шосе“ и след 10 крачки някаква огромна дупка цъфнала, най-вероятно поредната жилищна кооперация. О,чудо – не спира до тук. Още 5 крачки по-надолу поредния ремонт – пак няма минаване, пак прах и мръсотия. Както се вижда от снимките там пешеходците се налага да се придвижват по самия натоварен булевард. Този тих и спокоен квартал се превърна в едно отвратително за живеене място. И сега защото знам на къде ще ме пратят най-вероятно доста хора, да дърпа ме все по-често към някое село. Няма нужда да ме пращате там.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ