Започва вълнуващ фестивал в Пловдив, ще продължи десет дни

Пловдив фестивал

Тазгодишното издание на фестивала Plovdiv Vibes, което ще се проведе от 19-ти до 28 април, е посветено на темата „Трансформации“ и представя многообразие от културни, развлекателни прояви и събития в седем различни градски зони.

Акценти във форума са фотографските изложби „Трансформации“ на Ивайло Станджиков  и изложбата Градът – преди и сега“ съвместно с „Акция Фото ПловдивЪ“ на Пламен Кочев и фотографите Християн Агушев и Христиан Илиев.

Очаквани събития  в програмата са творческият базар  в подножието на Младежкия хълм, представящ 20 автори на ръчното творчество, както произведения на различни социални предприятия в подножието на хълм Бунарджика.

Сценичната програма на фестивала е с домакинството на Plovdiv Stage PARK – Младежкия хълм с участието на  различни музикални групи, както и на ученици от Гимназията за сценични и екранни изкуства.

Сред сцените на фестивала Plovdiv Vibes са още пространството около Братската могила, парк Рибница, Лаута, Гребната база. Той се осъществява по инициатива на сдружение Творчески комплекс Инкубатор с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 г.

Входът за всички културни събития на открито е „свободен“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ