Смениха Деси Стоянова внезапно в „Преди обед“ по БТВ, Дочев аха да ревне: Вече ми липсваш

деси стоянова

Предаването „Преди обед“ започна с 50 процента от титулярната двойка водещи. До Петър Дочев не бе Деси Стоянова, а редакторът Вяра Лазарова.

„В Деня на Земята нашата титулярна ос я няма, но си имаме резерва. Така е в „Преди обед“. Вяра Лазарова, за мен е чест“, каза водещият.

„Много ми е драго да бъдем заедно. Гравитацията си казва думата. Вместо да съм в апаратната горе като редови редактор, падам тук в студиото. Надявам се никой да не бъде травмиран, освен Петър, но това ще го разберем към 12 без 10, когато ефирът ни свърши“, каза тя.

Двамата така и не разкриха каква е причината за отсъствието на Деси. В края на миналата седмица водещата отказваше да се прегръща с гостите, тъй като не се чувствала много добре. Така най-вероятно тя е с вирус и това е повлияло да отсъства от ефира днес.

Любопитното е, че и един от седмичните коментатори тази седмица се е разболял. Става дума за музиканта Веселин Тодоров, който не се чувствал добре. На негово място застана творческият директор на предаването Георги Тошев.

„Надявам се още утре Весо Кокала да бъде тук, защото тази година група „Фактор“ празнува 50 години. Весо, очакваме те утре да бъдеш тук, където ти е мястото, а аз ще се опитам да те заместя“, пожела му Тошев, цитиран от Петел.

След това и самата Лазарова се обърна към Стоянова: „Деси, очакваме те тук утре да се заковеш до този пирон в програмата на БТВ Петър Дочев“.

„Вече много ми липсваш, Деси“, включи се Дочев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ