Калоян от „Денсинг старс” се изповяда на Натали: Не искам синът ми да става танцьор в България

big_Screenshot_Capture_-_2024-04-22_-_15-51-51

Много е трудно да си танцьор в България. Това повтори няколко пъти професионалистът от „Денсинг старс” в интервю в предаването на Натали Трифонова. Той доста я изненада, че не иска синът му Дарио да поеме по неговия път, макар че засега проявява талант, а е само на 4.

„Той е много екстремно дете, вече кара елетрически мотор със сериозна скорост, както и ски със скорост 37 км/ч, последният път не можахме да го настигнем”, разказа Калоян, цитиран от Петел.

Той допълни, че децата на много негови колеги се ориентират към професионалния дансинг, което прави ситуацията още по-нервна и сложна.

Танцьорът сам се пошегува със себе си, като отбеляза, че след като в предния сезон стана победител в „Денсинг старс” с Албена Денкова, сега е направил невъзможното, като е отпаднал не един, а два пъти.

Калоян, който дойде в студиото заедно с жена си Тихомира, тактично замълча по въпроса за държанието на Емануела. Фолк певицата хвърли цялата вина за отпадането върху него. Тя започна шоуто с друг професионалист, но след като Калоян остана свободен още след първите танци, се залепи за него.

След отпадането, тя заяви доста безпардонно и то в негово присъствие, че смяната на партньора е била голямата ѝ грешка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ