Шофьор паркира колата си по абсурден начин в центъра на града

Неправилно паркиране в Пловдив

Пореден нарушител паркира автомобила си по безумен начин в центъра на Пловдив. За това сигнализира пловдивчанка, която разказа, че вчера водачът зарязал автомобила си, който е с пазарджишка регистрация в тревни площи.

„Това се случва точно срещу Художествената гимназия, близо до Четвъртък пазара. Този нагъл господин дойде и в 17:30 часа, в делничен ден, и реши да си паркира колата в средата на градинката, в центъра на Пловдив. Подадох сигнал към 112, тъй като паяците работят до 17:00 ч. и не си вдигаха телефона. Надявам се поне чрез вас, да се засрами малко този човек. Но явно това чувство му е непознато”, сподели жената. Тя добави, че е останала на място в рамките на 30-40 минути, но полиция така и не е пристигнала.

Дефицитът на свободни места за паркиране в Пловдив често води до подобни ситуации, като водачите понякога извършват различни нарушения, само и само да паркират автомобила си някъде. Понякога го правят с цел да избегнат заплащането на синя зона, съобщава TrafficNews.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ