Ужасяващи разкрития: Адриан влачил тялото на Явор 300 метра, Ани изхвърлена на 51 метра

адриан антонов

Софийска градска прокуратура даде на съд Адриан Антонов, причинил смъртта на двама младежи на пешеходна пътека в София.

При удара телата на двамата са качени на капака на автомобила. Тялото на Ани е било изхвърлено от удара на около 50 метра, а това на Явор се врязва през стъклото на автомобила купето. След удара колата се движи 300 метра и се удря в стълб, съобщи зам. – градската прокурорка на София Десислава Петрова.

Според обвинителния акт на 8 май миналата година, малко след полунощ, при управление на лек автомобил по бул. „Сливница“, Антонов нарушил правилата на движение по пътищата. Той се движел със скорост 106 км/ч (при разрешена максимална скорост 50 км/ч), не пропуснал пресичащите по обозначена пешеходна пътека Анна-Мария Милчева (24) и Явор Стоянов (23). Така по непредпазливост причинил смъртта им. След разпити на 17 свидетели и 14 вещи лица, са изготвени 11 експертизи. На мястото на инцидента е имало осветление

През януари тази година Антонов бе на свобода с мярка „подписка“. Той беше задържан за постоянно в ареста и след това мярката му беше променена, защото е обвинен за престъпление по непредпазливост и по закон не може да бъде задържан повече от два месеца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ