Минков настоява да отглежда сина си: Убийцата Габриела да бъде лишена от родителски права!

велико минков

Ако Габриела Славова бъде призната за виновна за убийството на съпруга й Пейо Пеев и след като поставя интересите си над тези на детето, е задължително да бъде лишена от родителски права. Това каза в интервю за Нова телевизия Велико Минков.

Той твърди, че второто дете на Габриела е от него. Сега децата са при родителите на Пеев, защото преди смъртта си той е припознал и двете. До 7 май обаче ще са готови ДНК тестовете.

В ефира на „Здравей, България” Минков каза, че ДНК експертизата е само стъпка в съдебния процес. „Тя се прави по съдебен ред. Ответници по закон са този, който е записан като баща в акта за раждане, майката и самото дете. Съдът прецени, че по-голямото дете ще приеме като наследник Пейо в процеса”, уточни той.

Бившият депутат изтъкна, че при съвпадение на ДНК експертизата ще настоява да отглежда сина си.

„Ще искам веднага привеременни мерки, които се изпълняват преди финалното решение. Надявам се, че по този начин съдът ще ми го даде. В момента детето се отглежда от родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо.”, каза още Велико Минков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ