Андролова: Подлецът говори за спасение! Този разбира от сигурност, колкото слон от балет

payimage-616644

Всяко национално предателство е свързано с корупция, с хора, които са купени. Всяко национално предателство е свързано с безчинство и натиск да се покрива, скрива и представя за обратното на това, което всъщност е. Радев изчакал да се види некомпетентното отношение към една сложна материя, каквато била енергийната сигурност и договора с БОТАШ! Некомпетентният говори за некомпетентност. Подлецът говори за спасение!

Подлецът, който обърна държавата с главата надолу. Който вдигаше юмрук да бори корупцията, а сам се превърна в мафия. Този разбира от сигурност, колкото слон от балет. В България предателствата са национален спорт, те са натюрел, естествено състояние. Даже не ми се пише да оборвам точка по точка позорното предателство на Радев. Да оборвам с документи патологичните лъжи на неговия министър в национален ефир. Защото това не всеки го може! Да лъжеш по абсурден начин, да твърдиш, че един факт означава точно обратното на истината!

Радев ще покрие сега предателството, което е извършил. И подчинява всичките си действия на това, да се спасява по най-грозен начин. Ще покрие предателството с помощта на ГЕРБ и ДПС, с помощта на сделка, с помощта на замесените. Но историята винаги се ползва от истината. Истината е непроменяема в проекция на времето. Може да се гледа от различни ъгли, но тя остава истина. В отговор на интерпретациите на Радев, че договорът с Боташ не функционирал заради това, че вземаме руски газ от Гърция, ще му подскажа, че договорите с гърците, търговете бяха направени от служебния кабинет на Радев.

И няколко месеца след това той дублира нов маршрут през Турция. Защо?! При положение, че имаше излишък?! Подробности и числа няма да споделям, защото ми омръзна, защото съм омерзена от тази войнстваща посредственост и защото са смазващи за осветяването на истината, която явно са решили да замитат. В България истината няма значение. Няма значение умирането на държавата. Няма значение как си измамил държавността, как си я посякъл, как си смалил държавата ни.

Има значение МАФИЯТА! Тя е толкова могъща, толкова безцеремонна, толкова отвратително нагла, толкова груба и отблъскваща, че истината, журналистиката, човешкото достойнство не струват абсолютно нищо. Няма инструмент, с който да респектираш МАФИЯТА. Мафията убива всичко здраво, което може да покълне като добро бъдеще в България. Мафията се разправя с нормалността, тя смазва интелигентността, защото интелигентност не й е нужна. Интелигентността е пречка! Тя трябва да се изолира, отстрани, стъпче.

За да може глупостта, бездарието и низостта да дефилират в чалга държавата, в която основна доктрина е предателството. Мафията се храни от разрушението, тя е неумиращ хищник, който се възпроизвежда. И от една нейна отрязана глава, излизат три нови. Мафията поглъща всеки опит за вдигане на държавата нагоре. Мафията е робство! И всеки, който атакува мафията, бива унищожен или погълнат от нея. Колкото по-прост, толкова по-велик си в България! Жалък елит, жалки схеми. Парите са вашата гилотина. Точно това, което считате, че ви спасява. То ви убива. Ама малко философия четете, много чалга слушате.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ