Пловдивчанин от Прослав: Вече можем да се похвалим с първия естествен резерват в Пловдив

Кв. "Прослав", Пловдив

Пловдивският квартал „Прослав“ се сдоби със собствен „резерват“, това сподели във Фейснук групата местен жител. За съжаление не става дума за истински резерват, а за ирония относно това, че никой не се грижи за зеленината в района. Ето какво написа мъжът:

„Вече можем да се похвалим с първия естествен резерват в Пловдив, подобен на африканската савана или американската прерия. Живеещите в квартала, молим за съдействие от кметството, да намерим и заселим, следните животни – жираф, за да обира листата по дървото, така няма да се налага да бъде подрязвано, зебри и антилопи, за да пасат и няма да има нужда от косене, задължително, поне един таралеж, за да се справи със змиите в треволяка и един лъв, който ще пази, до импровизираното сметище, за да не се изхвърлят боклуци. Ако ни бъде, съдействано, „Паркове и градини“ ще икономиса време и пари, за косене, поддържане и почистване. За улеснение, са приложени снимки на исканите животни, към публикацията“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ