Емрах Стораро сгази лука, зрители беснеят: Сексуален тормоз! Може ли така да насилва момичето? (ВИДЕО)

емрах

Малкият син на Тони Стораро за пореден път демонстрира липса на възпитание и погазване на човешките права. Преди броени дни той и партньорката му в „Денсинг старс“ отпаднаха от състезанието, но всички ще помнят това, което направи при сбогуването с формата.

Емрах Стораро се изживява като плейбой и отново се опита да насили сладката танцьорка Веси, което предизвика нейния гняв, с останалите участници в шоуто го взеха за подигравка.

Преди няколко седмици, по време на танца си, Емрах си позволи да целуне по устата Веси и дори в анонс разкри чувствата си към нея. Това негово действие видимо я смути и по-късно му даде да се разбере, че не изпитва любовни чувства и иска да я уважава.

@kameliakrasimirov1 #foryoupage #f #fypシ゚viral #fyp #foryou #emrah #dancingstarsbulgaria ♬ i like the way you kiss me – Artemas

Но тази седмица в Емрах отново проговори животинското и Веси получи много страсна целувка пред камерите. Леденият поглед, с който дари любовните мераци на Емрах, е красноречив, че изпитва дори погнуса от жалките опити на самозабравилия се младеж.

Участниците също не успяха да скрият емоциите си от видяното и зад тях всеки правеше различни физиономии. Зад кулисите обикновено Емрах е този, който всички вземат под прицел и му се подиграват, а той дори не осъзнава това. Категорични са, че мястото му въобще не е било в шоуто и е трябвало да си тръгне доста по-рано. „Явно има голяма фамилия, която гласуваше за него. Като танцьор го видяхме, че е гола вода“, съскат в социалните мрежи.

От колеги на Веси разбрахме, че тя няма намерение да вижда никога повече Емрах и акко има следващ сезон на „Денсинг старс’ доста прецизно ще си избира партньора. „Това момче е супер нахално, може ли така да насилва момичето. Трябва да бъде съден за сексуален тормоз“, съскат недоволни зрители, предава Шоу Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ