Зрителите бесни след въпрос в „Аз обичам България“: Абсолютно неподходящо! Това е патриотично предаване

сашо кадиев

Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България“ ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и една от участничките в нея Милица Гладнишка, но по съвсем различни причини.

Той беше формулиран и използването на дума, която мнозина не искат да чуват по телевизията, без предупреждение за децата: Колко на брой са официално регистриралите се като гей двойки при последното преброяване в България?

Най-големите обвинения към продукцията са, че „Аз обичам България“ прави пропаганда на ценности, които не са традиционно български, въпреки името му, предава Vihrogon.

Както споменахме, на другия полюс беше възмущението на Милица Гладнишка. Звездата от „Кой да знае?“ се ядоса на това, че такива двойки се регистрират. Според нея всеки има право да живее както си иска и това не въпрос за преброяването на населението.

Сашо Кадиев даде отговор 122, като допълни: „Половината са ми приятели“. Тази реплика му докара яда на зрителите, които и без това се дразнят от поведението му. Кедъра също направи коментар, че правата на тези двойки не се спазват в България.

Когато стана ясно, че верният отговор е 1428, Кадиев заяви, че ги поздравява за смелостта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ