Бивш депутат от СДС: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, войната е до нас

асен агов

Изпуска се истинският контекст на истински засягащото страната ни – конфликтът в Украйна. Там е заложено бъдещето на Европа. Да не забравяме, че България произвежда боеприпаси колкото целия ЕС. Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото войната е до нас. Това заяви журналистът и бивш депутат от СДС Асен Агов в ефира на „Офанзива“ с Любо Огнянов.

По думите му ако има ваканция за депутатите се обезсмисля поправката, чрез която се целеше да има парламент до предсрочните избори. „Ротацията беше успокоителна формула, макар и екзотична. Политическите актове не са начин за печалба. Оставката на председателя на НС говори за низ от събития, които предстои да се случат. Това е особен акт. Свалянето на Желязков може да се нарече и реванш. Целият политически ажиотаж беше абсолютно ненужен. Принизяването на политическия диалог до лични закачки е неприлично. В него не присъстват изобщо гражданите на България, сякаш те не съществуват. До такава степен е деградирал политическият дискурс, че ще отнеме много време, за да се възстанови“, коментира той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ