Не му пука, че Стефан гледа! Любим БГ певец към Гала: Красива си толкова, колкото беше и преди 20г

гала на кафе

„Радвам се да те видя. Изглеждаш толкова красива, колкото и в първия миг, когато те видях преди около 20 години.“ Това каза поп певецът Миро на Гала, след което водещата се разсмя и му отвърна. „Стига, не искам да се връщаме толкова назад преди 20 и няколко години.“ Двамата все пак си припомниха всички предишни срещи и студиата, през които са минали. В предаването „На кафе“ по Нова тв Миро си припомни първата сцена, на която се е качил.

„Слави Трифонов ни даде възможността съвсем в зората на „Каризма“, когато имахме едно единствено парче. Не всички искаха да го завъртят и не всички ни харесваха, но Слави ни взе на едно турне и ни пусна в голямата вода пред 40 000 човека – разказа Миро. – Аз тогава имах големи комплекси за начина, по който изглеждам. Вълнуваше ме повече това да излъжа хората, че съм симпатичен. Бях толкова слаб, че ребрата чак ми се виждаха. Можеше като нищо да бъдат използвани, като музикален инструмент (смее се), но всеки човек си има някакви комплекси. Важно е да се яде, а сега идват и празници“, категоричен е певецът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ