Удар срещу Стоичков и Дара в „Кауфланд“. Народът си има нови ТВ любимци

симона, митко

Както всички фенове на кулинарното шоу Хелс китчън вече знаят Симона напусна надпреварата за голямата награда от 100 000 лв. Тя се сбогува с шеф Ангелов и любимия си Митко и затвори вратата след себе си, но отвори друга нова. Симона се похвали в социалната мрежа за заформящ се нов проект, който осъществяват заедно с Полина и Керан. Може би и Митко ще се включи след напускането си на Кухнята на Ада.

Между впрочем двамата съвсем не крият връзката и зародилата се предаването любов продължава и навън. Все по-често се срещат снимки на хора, които са ги срещнали случайно и са поискали да се снимат. Дори по- наблюдателните фенове на предаването забелязаха годежен пръстен на ръката на Симона. Може би двамата са задълбочили връзката си и имат вече общи бъдещи планове, пише vihrogon.

Снимка на двамата публикувана в мрежата развесели феновете на шоуто. Служители на Кауфланд са забелязали пазарящата в магазина двойка и са увековечили срещата си с тях.

Разбира се не пропуснаха да се пошегуват с тях и със Стоичков.

Тези двамата да не изместят Стоичков от рекламите на Кауфланд?!?

Стоичков ще се сърди, че не е между тях!

Браво и на двамата, страхотна двойка а Симончето е уникална с нейните историики .

АКО всички младежи на годинките на Симона бяха толкова безстрашни и амбициозни, щяхме да сме най силната нация на света!

Тя е в пъти по смела от мен, и бих й свалила шапка за смелостта и борбеността! От тук- само нагоре!!!Еха дано ви видя ще се снимам със вас ще ви гушна и много щастлива ще съм че съм ви видяла страхотни и най яката двойка уникални

Ох много са ми готини тези двамата, симпатична двойка, радвам се че се събраха-напълно един за друг



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ