Цеков се гаври с Киро: Кажи на Пияната тояга да си порка кротко, а ти се скрий зад фикуса с шепа ориз и…

кирил петков

Киро, нещо загубихте инициативата. Ето какво да направите в продължение на досегашните ви думи и дела, за да си я върнете:

1. Ленчето да вземе да впише в Търговския регистър – тя знае как! – прехвърляне на собствеността на всички медии, които публикуват за „Коралгейт“ към Татко Петко. За да овладеете напълно дискурса.

2. Ти си направи една тръбичка от пластмасова химикалка и сложи в джоба шепа ориз. Скрий се зад онзи фикус, който ползвате от ППДБ като укритие, за подслушване на Бойко. Оттам издебни Пеевски и го обстреляй с ориз.

3. Намери пудела и го насъскай да лае по Бойко. После му изскочи внезапно иззад фикуса и му кажи, че няма да му проговориш, докато не позволи на Ники пак да пътува.

4. Кажи на Пияната тояга да си порка кротко и да не бие журналисти по време на кампанията. Има време и за бой, но не сега.

5. Свържи се с Паскал, кажи му да не се притеснява и му обещай, че всичко ще се върне по старому като си сложите ваш главен прокурор, ваши шефове на служби и на МВР. Увери го, че ще довършите реформите.

Така се прави, Найо!

От Фейсбук профила на Борислав Цеков, конституционалист



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ