Алекс Николов пропуска Лигата на нациите, чака го тежка операция

Български национален отбор по Волейбол, Световно първенство, Александър Николов

Александър Николов ще пропусне всички двубои на България от Волейболната лига на нациите през 2024 г. Състезателят на италианския град Кучине Лубе (Чивитанова) ще претърпи операция в Италия на 17 май, след като има силни болки в гърба, причинени от дископатия с дискова херния.

„За съжаление състоянието на Алекс налага той да бъде опериран. Това ще стане на 17 май във Верона от д-р Балсамо. Възстановяването му може да продължи два или 3 месеца. Важното е да се възстанови напълно“, заяви бившият капитан на националния отбор на България и баща на Алекс Николов – Владо Николов пред Sportal.bg.

„Със сигурност Алекс ще пропусне всички двубои на България във Волейболната лига на нациите през 2024 година. Но през тази година няма да има изпадащи отбори, така че отсъствието на Алекс по никакъв начин няма да повлияе на представянето на отбора ни“, добави Николов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ