Ужасия! Похитителят и бияч на 19-г. девойка в Козлодуй се оказа роднина на небезизвестния Мочи

payimage-612587

Г.И., който е задържан за 72 часа, след като в сряда отвлече младо момиче в Козлодуй, е роднина на известен жител на града.

Арестуваният е племенник на небезизвестния Мочи, който не е между живите, но в атомната столица го помнят с редица бандитски прояви, съобщава „Конкурент“.

Т.П. е била отвлечена в района на пристанището в града. След пълна мобилизация на козлодуйската полиция и проведени редица разпити, на 2 май девойката е намерена и освидетелствана от съдебен лекар. Намерени са биологични следи.

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Враца се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 142, ал. 1 от НК – отвличане.

Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Г.И. За престъплението, в което е обвинен, законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от три до десет години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ