Обрат в „Стани богат“: ТВ звездата Аспарух Камбуров показа завидни знания, изплъзнаха му се луди пари

collage

По драматичен начин се разви играта в „Стани богат“ на риалити героя от „Мастършеф“ Аспарух Камбуров, който имаше уникалния шанс да стигне до цели 10 000 лв. Това, което се случи секунди след това обаче, потресе всички, включително и водещия Ники Кънчев.

Въпросът за големите пари гласеше: „Какво пораства от драконовите зъби, които хвърля по земята легендарният герой Язон?“

Геодезистът и пътешественик не знаеше отговора, но и не бе заключил далновидно сумата, както правят мнозина на негово място. Той обаче имаше много силен жокер – баща си – писателят Красен Камбуров, автор на „Заветът на Медея“.

Медея е съпругата на водача на аргонавтите Язон. Аспарух му се обади и секунда преди да изтече времето, баща му посочи най-очевидния отговор – от драконовите зъби порастват дракони.

Той му се довери, но верният отговор беше войници. Така Аспарух Камбуров си тръгна с едва 500 лева, въпреки че показа сериозни знания, предава Шоу Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ