Такава драма в „Бригада нов дом“ не е имало. Мария Силвестър със специален жест към болно дете

бригада нов дом

Тази събота „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването.

Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба.

Гергана сама се грижи за 18- годишната си дъщеря Виктория. След като се разделя с мъжа си, тя продава бизнеса си и жилището си в София, за да заминат с детето на лечение в Русия. В последствие се връщат в България и Гергана вързва двата края, като продава ръчно изработени сувенири.

„Много е усмихната, тя просто привлича хората около себе си“, твърди Гергана за дъщеря си, която въпреки диагнозата, намира щастие и красота във всичко около себе си. Двете живеят в квартира в Пловдив, но мечтаят да се преместят в голямата къща на бабата на Виктория, която не е годна за живеене.

На път към обекта Калин Евтимов споделя: „Възхищавам се на деца като нея!“, а топлото посрещане на семейството, мотивира майсторите да стартират ремонтните дейности незабавно.

От предаването са се погрижили както винаги не само да направят дома удобен за двете. Мария ще подари на Вики персонализирана терапевтична триколка и мечтан полет с балон, с който тя ще научи момичето, че когато не можеш да ходиш можеш да летиш, предава Vihrogon.

Въпреки сложният както винаги ремонт, всички трудности ще бъдат забравени в момента, в който семейството пристъпи в новия си дом. „Ако можех да ходя, щях да скачам“, ще заяви развълнувано Вики преди да подари големи прегръдки на майсторите.

Това е поредната вълнуваща история за доброто и подадената ръка на хора, които силно се нуждаят от нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ