Внимание, шофьори! Има частично пропадане на Дунав мост при Русе, 7 коли вече са с щети

дунав мост

Дупка с размери приблизително 30 на 40 см. се отвори в българския участък на Дунав мост при Русе. Тя е буквално на 100 метра от началото на моста в посока Румъния, съобщават от областната администрация в дунавския град.

Водачите на превозни средства трябва да шофират с ниска скорост и с повишено внимание в участъка. Причината за пропадането е остаряване на бетона на един от панелите, интензивният трафик, както и големите количества валежи през последните дни. Поради пропадането през нощта седем автомобила са спукали гуми там. Веднага след подаването на сигнал към директора на Областното пътно управление мястото е сигнализирано и оградено със знаци, които указват проблемния участък.

От Областното пътно управление вече са възложили извършването на ремонтни дейности на пътноподдържащата фирма, като първо предстои опасната дупка да бъде залята с бетон и подсилена с метални елементи, а след това ще бъде и асфалтирана. Реално ремонтните дейности ще започнат в първия работен ден след празниците. Към момента времето за преминаване през съоръжението не е удължено заради аварията, предава DarikNews.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ