„На площада кръвта е моята“: 10 кучета разкъсаха жена пред общината в Плевен (СНИМКА)

линейка

Жена бе разкъсана от 10 свирепи кучета. 74-годишната жертва на зверското нападение е от Плевен. Кървавият екшън се разиграл пред общината в града. Това става ясно от публикация на пострадалата, която пише, че едно от кучетата е разкъсало крака ѝ, пише Glasnews.

Вследствие разкъсването, всичко в центъра на града е в кръв. Случайни минувачи, станали свидетели на нападението, веднага потърсили помощ на 112.

„На центъра до Общината бях нападната от 10 кучета. Едно момче и едно момиче са видели нападението и са извикали Бърза помощ и бяха през цялото време при мен, за което им благодаря от сърце!“, написала 74-годишната жена.

В резултат на гореописанато нападение жената преживяла силни болки и страдания, както и силен стрес.

„Имам огромно разкъсване и безброй шевове“, твърди тя.

Йовка Димитрова призова управата на Община Плевен да вземе мерки за овладяване на популацията на безстопанствените кучета, пише медията.

„На площада кръвта е моята. Общината да вземе мерки незабавно. Ще ви съдя!“, закани се тя.

На сайта на Община Плевен е посочено, че мерките за овладяване на популацията на безстопанствените кучета се осъществява в регистрирана стационарна амбулатория от служители на Община Плевен.

Ръководител на звено „Приют за безстопанствени животни“ е Борислав Генков, се уточнява в публикацията.

Община Плевен е абдикирала от проблема с глутниците от бездомни кучета, пишат хората в социалната мрежа Facebook.

„В други градове няма такава напаст, а в курортните изобщо. Плевен е развъдник на улични кучета от години и това е пълно безобразие… За това не е виновен законът, защото той е един за цялата страна и щом има начин в курортните градове, има начин и тук, но очевидно тук има други интереси“, коментира Сергей Костадинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ