Валерия изля гнева си върху Алек от „Ергенът“: След това, което се случи, не искам да го виждам

валерия, алек

Отстранената от „Ергенът” Валерия не спести гнева си спрямо главния герой в предаването Алек Младенов. Тя призна, че го е харесвало и привличането между тях не е било изкуствено. Според нея обаче поведението му е било неприемливо дори и за формата на риалтито.

„Аз знам къде съм отишла и че той ще целува други момичета. Но той не спря да се мляска!”, това заяви Валерия в „Преди обед” по bTV.

Тя е изключително ядосана за това, че той ѝ казал на раздяла – че е трябвало да мисли за общото им бъдеще. Според Валерия това е абсурдно, при положение, че той се е събудил с друга жена до него предната сутрин, предава Петел.

Моделката призна също, че се е подразнила от това, че Алек се е опитал да ѝ дава съвети за отношенията ѝ с нейните близки и роднини. „Опита се да ми дава наклон в личния ми живот”, коментира с раздразнение Валерия.

Тя се учуди искрено на въпроса дали след шоуто се е виждала с Алек. „Не, не съм и не бих искала след това, което се случи”, откровено отговори Валерия.

Ефектът от „Ергенът” за нея като модел е видим – има много повече ангажименти, а последователите ѝ в Инстаграм от 16 са станали 55 хиляди. За момента Валерия не смята да се занимава с връзки, а с кариерата си. „Поне да има някаква полза”, коментира с усмивка тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ