Борисов стяга актива в Сливен, Танева изригна по адрес на ПП: По-неграмотни хора не съм виждала

бойко борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събира актива на партията в Сливен – стяга редиците за предсрочните парламентарни избори. Градът на стоте войводи е поредната спирка от предизборната обиколка на Борисов.

В полунощ на 10 май започна предизборната кампания.

Събранието на партията откри Десислава Танева, водач на листата й за региона. И веднага атакува ПП. За тези три години нищо не се случи, заяви тя. И посочи по адрес на „Промяната“, че „по-неграмотни хора не съм виждала“. „За 9 месеца всичко тръгна назад. Затова сме на избори. Ние сме давали винаги много добър резултат и то е било благодарение на вас. Можем отново да изберем хора, които имат опита, практиката и отговорността пред хората“, каза Танева.

И се обърна към залата с шегата, че на 9 юни има рожден ден и се надява да получи „един от най-хубавите си подаръци в живота“. Пожела партията да спечели три мандата в Сливен, предава Епицентър.

Десислава Танева представи листата на партията.

„Пак сме номер 1, най-сплотени, най-единни!“, каза в заключение Десислава Танева и даде думата на кмета на Сливен Димитър Радев.

Той изрази благодарността си към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за подкрепата, която винаги са получавали.

„България премина сравнително леко през тези турбуленции, защото я има партия ГЕРБ“, заяви той и допълни: „Нека всички се мобилизираме и покажем още по-добър резултат от тези, които сме показвали досега. Обръщам се към господин Борисов – предпочитаме да има политическо правителство с ярко политическо ръководство!“.

След това думата взе евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов.

Адемов се спря на това как функционира Европарламентът, каква е технологията на взимането на решения и изтъкна защо е важно да се гласува на европейските избори.

Той отбеляза, че авторитетът на България рязко е спаднал след управлението на ГЕРБ и припомни как премиерът николай Денков е говорил пред празна зала и 20 евродепутати в Брюксел. А после Денков искал да се снима с другите премиери. „Вие представяте ли си Борисов да отиде до Меркел и Макрон и да ги помоли: „Мога ли да си направя селфи с вас“. Те искаха да се снимат с него, защото имаха респект. Респект и уважение към него и България“, изтъкна Адемов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ