Сестрата на убития Пейо: Децата са в изключителен риск! Брат ми си отиде за истината

милена йорданова

„Брат ми си отиде за истината, така че ние ще я търсим докрай. Той каза, че тези хора лъжат и не може заедно с тях да лъже. И това промени плановете им“.

Това каза Милена Йорданова, сестрата на Пейо Пеев, след края на заседанието по гледане на мярката за неотклонение на Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си, е обвинена в убийството на младия мъж. В съдебна зала бе и бившият депутат от ПП Велико Минков. Припомняме, че ДНК анализ потвърди, че именно той е бащата на малкото дете на Габриела. Минути по-рано Софийски градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, предава Лупа.

Тялото на Пейо бе открито през януари тази година в опожарена кола в гориста местност край хижа „Алеко“ в природен парк „Витоша“.

„Ще направим процеса изключително публичен. Всички имена на социални работници, на хора, които подписват заповеди, съдии, ще бъдат оповестявани, доколкото това е обществена информация. Защото всеки трябва да може да застане зад това, което прави, защото последиците са върху децата. Децата са в изключителен риск“, убедена е опечалената сестра на убития.

Попитана как ще коментира думите на Красимира Трифонова в съдебна зала, че е невинна и няма нищо общо с убийството на Пейо Пеев, Милена отвърна, че няма никакво съмнение във вината й.

„Ние сме сигурни, че тя е един от извършителите. Освен това, както виждам, лъжите при тях са нещо ежедневно. Както можаха да чуят много хора, тя излъга, че е служител на Министерството на външните работи, при положение, че няколко дни след убийството, МВнР я освободи от длъжност“, каза Милена Йорданова.

„Брат ми и Красимира никога не са се разбирали добре, за което имаме и доста доказателства. Брат ми постоянно се е оплаквал“, опроверга тя думите на Трифонова в съдебна зала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ