Ето какво са правили в последните си мигове жертвите от касапницата с джипа-ковчег в Пловдив

кристиан, теодора

След тежката катастрофа в Пловдив, при която загинаха млад мъж на 21 г. и спътничката му на 20, борбата за живота на двамата пострадали продължава. По-тежко е състоянието на 22-годишното момиче.

Младежите са играли карти до късно, съобщава Нова телевизия. В момента на инцидента те се прибирали по домовете си. Автомобилът е собственост на столична фирма.

Припомняме, че водачът е син на жена, която работи в отдел „Регистрации” на „Пътна полиция” в града под тепетата. Баща му пък работел в Англия. Загиналият шофьор се занимавал с търговия.

Той имал общо 16 фиша за 3-те години стаж зад волана. 10 от тях били за маловажни престъпления на пътя, сред които шофиране без обезопасителен колан и причиняване на ПТП заради неспазване на дистанция. Един от фишовете бил за превишена с 21 км/ч скорост на стойност 100 лв.

Предстои резултатите от експертизите да разкрият карал ли е под въздействието на алкохол или упойващи вещества в момента на сблъсъка с няколко вековни дървета, който коства няколко човешки живота.

Лобното място на загиналите осъмна с цветя и запалени свещи от близките на жертвите Има поставени и карти за игра.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ