Невероятна красавица! Вижте щерката на шеф Манчев като абитуриентка, одрала му е кожата

шеф манчев, дъщеря

Малкото момиченце на шеф Иван Манчев вече е пораснала красива дама, пише Интриги. Виктория завърши Италианския лицей и отпразнува своя абитуриентски бал в красив бял тоалет.

Звездната щерка избра широк бял панталон с висока талия, комбиниран с топ от ефирни пера и сако в същия цвят. Вики била против тривиалните рокли и не искала семейството й да се харчи за тоалет, който ще облече веднъж в живота си.

Тя не бе заложила и на специфична прическа, а гримът бе лек и ежедневен.

На феновете на Манчев им направи силно впечатление колко много прилича на него в лице. „Одрала ти е кожата! Браво“, коментират последователи.

Да я изпрати дойде и новата жена на Иван Манчев – Ива Бека, която бе облечена в бонбонено розово. Брат й Христо също присъства на снимките и прави впечатление, че се е превърнал в истински галантен джентълмен.

„Моята прекрасна дъщеря Виктория днес си взе “довиждане” с училище, за да продължи пътя си напред и нагоре. Попътен вятър, Вики! Вярвам в теб, обичам те!“, написа гордият татко.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ