Рунд пореден! Вергов надигра Диана Димитрова, ето коя актриса е призована като свидетел по делото

payimage-626399

Делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана Димитрова за клевета, беше отложена за 9-и юли. Причината е, че на заседанието днес не се яви вещото лице, изготвящо съдебно компютърната експертиза. Тя трябва да докаже дали Димитрова е използвала обидни квалификации в личния си фейсбук профил по адрес на Вергов, предава novini.bg. Вергов не се яви в съда, прати адвоката си Ина Лулчева.

В момента той я съди, защото се почувствал обиден от неин пост в социалната мрежа. Като свидетел от страна на актьора бе призована актрисата Ваня Щерева. „Познавам Вергов от много години, дългогодишен приятел ми е и колега – разказа тя пред съда. – Той беше обвинен от Диана, индиректно, че по време на снимачен процес на „Откраднат живот“ тя е била жертва на физическо насилие от негова страна. През целия този медиен скандал Диана публикуваше ежедневно статуси в личния си фейсбук профил по тази тема. Това се превърна в медиен скандал.

Юлиан реагира след като се обяви, че няма да има дело по въпроса и всичко е приключило, с писмо, което публикуваха медиите. В него разказа своята истина. Почти веднага след това Диана написа отново статус, в който имаше много обидни думи и определения като „рецидивист с психични отклонения, изрод“.“

Щерева разказа още, че направила „скрийншот“ на статуса, за да го изпрати на Вергов, но вече бил уведомен от друго място.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ