Ето кой е пожарникарят, пострадал след касапницата с 2 трупа в Пловдив. Състоянието му се е влошило

димитър галчев

Състоянието на 56-годишният пожарникар Димитър Галчев от 1 РСПБЗН – Пловдив, който пострада от падналия върху него чинар при разчистването на зверската катастрофа по булевард „Руски“ се е влошило. Мъжът е преместен от Клиниката по травматология в интензивното отделение на УМБАЛ „Свети Георги“, където е настанен за лечение, съобщава Пловдив Пресс.

Пожарникарят беше затиснат от акацията, в която се разби джипът роувър на Кристиан Екмекчиян. Ударът е бил толкова силен, че част от автомобила буквално е била усукана около дървото, а другата й половина бе откъсната от другата страна на булеварда. Пожарникарите започнали освобождаването на колата, при което част от дървото внезапно паднала върху Галчев. Според свидетели, джипът бил така смачкан, че минали часове, докато катастрофата бъде разчистена.

При удара загинаха на място 21-годишният шофьор и неговата спътница. Продължава битката за живота на 22-годишните момче и момиче, които са се возили на задната седалка на джипа. Те остават за лечение в Университетската болница „Свети Георги“.

Според експертите джипът е летял с над 200 км/час по „Руски“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ