Вдовицата на Шарлопов има какво да покаже и на 40, съблече се във фитнеса (Снимки)

Бояна Шарлопова, Стефан Шарлопов

Бояна Шарлопова е от жените, които не могат да останат незабелязани, каквото и да правят. Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов винаги е изглеждала в топ форма, но не както сега.

Красивата блондинка, която вече е прехвърлила 40-те, всъщност изглежда като 25-годишна, а причината със сигурност не са само козметичните процедури, на които се подлага като повечето жени. Бояна е доста младолика, освен това редовно тренира във фитнес залата.

В скорошни снимки красавицата показа нагледно как се грижи за безупречната си фигура, по която, както добре се вижда, няма нищо излишно. Пропорциите са идеални, а въздишките в социалните мрежи по тях – нещо нормално.

„Стефан сбъдваше мечтите ми – за пътуванията, които са моя страст, за вътрешния дизайн, който винаги съм мечтала да работя, за курса по психотерапия, която исках да изучавам. Аз бях специална за него и той ме подкрепяше във всичко.

Имала съм възможност да бъда с такъв мъж до себе си толкова години, да бъда обичана от него, да се уча от него. Живяла съм щастливо през това време. Ухажвана, обгрижвана, подкрепяна“, призна преди време Бояна Шарлопова, която не е спирала да поддържа жива паметта за мъжа си.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ