Цветанов посече Борисов: Не е на висотата на гражданите, не вярвам в мерките му

бойко борисов, цветан цветанов

Бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов използва кризата с коронавируса, за да се върне на сцената!„

Зам.-лидерът на ГЕРБ, който беше изгонен от партията заради луксозния си апартамент с личен асансьор, не пропусна случая и привидно под формата на анализ нападна правителството.

В изявлението си във Фейсбук Цветанов опитва да влезе в ролята на експерт по икономическите въпроси и съветва властта кои мерки и решения трябва да бъдат приоритет за тях.

„Отговорните държавни фактори следва да бъдат и да действат на висотата на гражданите с разумни и навременни икономически пакети от мерки и решения в краткосрочен, средносрочен и стратегически план“, пише Цветанов, като така внушава, че в момента правителството не действа на нужната висота.

Лидерът на Евроатлантическия център за сигурност с мераци отново да бъде в политиката дава акъл и по отношение на това кои мерки и решения трябва да бъдат приоритет за правителството.

Цветанов пише, че решението държавата да поеме 60% от заплатите на работниците, засегнати от кризата, а останалите 40% да останат задължение на работодателя не е ясно колко ще е ефективно, тъй като някои работодатели нямало да имат никакви постъпления.

Цветанов дава за пример Франция и Германия, които покриват съответно 84% и 90% от заплащането на засегнатите служители. 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ