Смърт в семейството на родна фолк певица, тя е съсипана

Свещ

Голяма трагедия сполетя наша фолк дива, след като тези дни загуби своята баба. Чаровната певица изплака мъката си в социалните мрежи, след като заради извънредните мерки в страната не успя да отиде на погребението й.

„Почивай в мир, бабо! Днес си отиде моята скъпа баба, която се грижеше и страдаше редом с нас. Тежко е във време на вируси и разруха! Губиш любими хора, даже не можеш да ги изпратиш в последния им миг! Винаги ще си в сърцата ни“, написа тя в личния си профил и съболезнованията заваляха.

Става въпрос за певицата Алексса, която сподели със своите приятели в социалнта мрежа този тежък удар на съдбата. А от всичко написано от нея разбираме, че покойната баба е била като нейна майка.

„Благодаря на всички, които днес указаха своите съболезнования! Няма да крия, че ми е много тежко. По принцип съм доста силен човек и трудно изпадам в тежки положения. Не допускам да се сломя или да изпадна в прекалена депресия. Мразя съжалението и подобни глупости! Всеки, който ме познава, знае колко ми е тежко, защото тя беше човекът, който дори да сме се карали, държеше най-много на мен и се притесняваше най-много за мен! Съжалявам, че не бях докрая с нея, съжалявам, че рядко се чувахме, но бабо, дано си на по-добро място, дано намериш покой там горе. Съжалявам и че не можах да отида на погребението, заради това положение, в което в цяла България! Не обичам да правя такива изявления. Само мога да кажа: Обичайте и отделяйте време на вашите близки, защото утре може и да няма“, обърна се към своите приятели Алексса.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ