Гнусно, родна плеймейтка се врече на генерал Мутафчийски (Снимка)

Генерал-майор Венцислав Мутафчийски

От последните близо две седмици генерал-майор Венцислав Мутафчийски е център на вниманието основно заради извънредното положение в страната заради коронавируса.

Без да го иска обаче, той попадна на централно място и в социалните мрежи, където ври и кипи от негови колажи, закачки и поезия. Генерал Мутафчийски се оказа муза за мнозина!

Родна плеймейтка, например, втрещи страшно много последователите си, след като се врече на генерала, редейки рими за вируса. Гергана Стаменова превърна ръководителя на Националния щаб за борба с коронавируса в герой на новата си песен.

Любопитна подробност за апетитната красавица е, че след плеймейт състезанията за изненада на мнозина тя се преориентира към рапа и пропя. И явно ген. Мутафчийски е голямата й муза, щом вече е готово и парчето, и клипа към него.

Пред приятели Гергана неведнъж е признавала колко голям респект има от генерал-майор Мутафчийски и че следи всяко негово изказване и стъпка.

Още в началото на клипа пък, се упоменава, че всяка прилика с истински лица и събития е случайна. И все пак за всички е пределно ясно кой кой е в него!

Във видеото ген. Мутафчийски шофира военен джип с надпис върху него Anti Covid-19 и вози към спасението певицата, която седи на задната седалка. Всичко това се развива на фона на рушащ се свят, в който сгради са изпотрошени като след бомбардировка, навсякъде цари хаос и горят пожари.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ