„Баба Ванга предсказа пред майка ми, че хората ще падат прави“

Баба Ванга

Пандемията от коронавирус е била предсказана от баба Ванга!

Това разкри родният актьор, продуцент и трикратен шампион по таекуондо Антон Касабов.

Семейството му е било много близко с петричката пророчица и в личен разговор с майка му Гинка преди много години, Ванга й споделя за биологичния катаклизъм, който ще сполети човечеството в бъдеще.

Антон е под карантина в Америка, след като губернаторът на щата Калифорния Гавин Нюсъм нареди на всички граждани да си останат по домовете, за да се противодейства на разпространението на коронавируса.

Ето какво разказа Касабов:

– Смъртоносният коронавирус вече е във всичките щати на Америка. Каква е обстановката около теб в Лос Анджелис и къде те намираме?

– Аз съм у дома. Ситуацията е малко като на филм. Вирусът вече наистина плъзна из всички щати. Особено много случаи има в Ню Йорк. В Лос Анджелис вече сме под карантина. Звучи все едно е военно положение, но всъщност може да се разхождаш, да караш колело, да си извеждаш кучето, но трябва да се спазва дистанцията с непознати. Предполагам, че ще докарат националната армия, за да вкарат условията на карантина, защото никой не ги спазва.

– Появи се информация, че американците изкупуват оръжейните магазини… Защо? Пред биологична война ли е изправен светът?

– Изкупуват се оръжията в няколко щати, да. Американцие винаги са подготвени за някакъв апокалипсис. Те вярват, че рано или късно нещо да се случи – или земетресение, или цунами… Мисля, че този вирус ги удари неочаквано. Не го приеха сериозно. Даже мисля, че и в момента не го приемат сериозно.

Американци се редят на опашка за оръжие в Кълвър Сити, окръг Калифорния

Наскоро се преместих в едно приятно плажно градче в окръг Лос Анджелис – Хермоса бийч. На две улици съм от океана – на плажа има много хора, с колела, с ролери, играят плажен волейбол, все едно няма карантина. Никой не го взима сериозно.

– Подготвени ли са Щатите за това, през което им се налага да преминават в момента?

– Не, проблемът е, че тук няма достатъчно подготовка за такава огромна пандемия. Тепърва армията ще се заеме с построяването на временни болници на празни терени. Много бавно действат. Съобщава се, че сме на около 10 дни от италианците, което значи, че тепърва, до една-две седмици, вирусът ще ни удари най-лошо.

– Каза, че американците не спазват карантината, играят волейбол на плажа, но има ли тълпи пред хранителните обекти, презапасяват ли се?

– И тук изкупиха тоалетната хартия, още нямам идея защо. Аз така и не се наредих. Аз съм дете, израснало през комунизма и си спомням колко бяхме подготвени за всякакви катаклизми. Като ги гледам как действат, американците сякаш са със забавени реакции, но се надявам да влязат в час по-бързо.

– Във времена на Апокалипсис ли сме? Сбъдват ли се най-ужасните сценарии на холивудските фентъзи-филми?

– Има един филм от 2011 г., казва се „Заразяване“. Мисля, че най-акуратно представя това, което се случва в момента. Случва се и това, което баба Ванга предсказа. Моето семейство беше близко с нея. Майка ми живее тук в Америка и тя се сети за случай, в която Баба Ванка е разказвала, че в бъдеще ще има вирус, който ще поразява хората и ще падат прави. Аз вярвам в това, което е казала тя.

Kолаж на британския таблоис „Дейли Мейл“, който съпоставя сцени от филма „Заразяване“ и реалния живот

Дали е биологично оръжие – американско или китайско, тези конспиративни теории се развиват много. Но, ако се замислите, всичко има и добра страна. Защото хората сега ще мислят по друг начин. В момента всички разбираме колко са важни семейството, любимите хора, приятелството… Мисленето на човечеството се променя за добро. Много хора ще пострадан, но…

– Ти имаше планове тази година да стартираш мащабната продукция за Апостола на свободата Васил Левски. Какво ще се случи сега с твоите планове?

– Имаме уникален и готов сценарий. Началното финансиране е осигурено. Тази година планирах да събера бюджета от инвеститори – от 3 до 4 милиона долара. Плановете ми са да снимаме филма в България с американски режисьори, каскадьори от US-продуцентската компания „8711“, които са участвали в „Матрицата“, „Джон Уийк“ и „300“, български екип и актьори. Моите приятели-каскадьорите вече са идвали в България за снимките на „Непобедимите“.

След всичко това, което се случва, този проект е на пауза и моято мечта да изграя Левски се отлага във времето. Не се отказвам лесно, аз съм македонско чедо и този филм ще е факт, ако не тази – догодина!

Поздрави на всички от Лос Анджелис! Стойте си в къщи, мийте си ръцете, пазете другите, пазете себе си! Вярвайте в Господ и в чистата и свята република – България! С Бога напред!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ