Преводачът на Тръмп д-р Мермерски отсече: САЩ разработват оръжие срещу коронавируса

Бойко Борисов, Доналд Тръмп, Йонко Мермерски

Преводачът на Доналд Тръмп д-р Йонко Мермерски и имунолог номер 1 на САЩ д-р Антъни Фаучи разработват препарат срещу коронавируса. Това съобщи самият български учен.

„Благодаря на д-р Антъни Фаучи за срещата, ценните съвети и отделеното време. Аз и екипът ми от Recogniti LLP във Вашингтон сме изключително вдъхновени и продължаваме още по-нахъсано да изследваме патентования от мен неинвазивен капнографски (capnograpy) тест за моментално скриниране/диагностика/мониторинг за Covid19 и разделяне на здрави от заразени симптоматични пациенти само за секунди“, съобщи д-р Мермерски и отправи послание: „Хора, липсвате ми и ви обичам! Корона19 ще бъде унищожена и съвсем скоро светът отново ще бъде красив, щастлив и обичлив“.

Д-р Антъни Фаучи е директор на Националния институт за алергии и инфекциозни заболявания на САЩ и е един от експертите в оглавявания от вицепремиера Майк Пенс щаб за борба с коронавируса.

Неотдавна в интервю за ПИК д-р Йонко Мермерски разказа за пътуването си до Вашингтон, където беше единствен пътник в салон за 150 души в огромния самолет.

„Мъртвило. Самолети има колкото щеш, но хора няма. Ако имах скейтборд, можех да се пързалям. Нямаше кого да нараня, освен себе си. Вървях абсолютно сам. Аз със всички вируси. Искаше ми се да извикам: „Скъпи мои съпланетници, човеци, липсвате ми“. Искам с някого да поговоря, да се скарам дори. Но, няма. Само железа. И аз“, вазказа Мермерски за преживяванията ни летището във Франфурт, където се е прекачвал по пътя София – Вашингтон.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ