Гери Малкоданска: Имам голямa мъка

Гери Малкоданска

Вчерашният ден бе изключително важен за Гергана Малкоданска, която навърши 30-годишна възраст. Синоптичката на Нова телевизия не успя да отпразнува юбилея си, както го беше замислила, но все пак не остава без изненада от любимия й Алекс Ковачев.

На прага на тази сериозна възраст Гери призна нещо извънредно и с типичното си чувство за хумор премина напред, слагайки цифрата 3 пред своите години.

„Признавам си, заклещих се в 0-та. А 3-та все още ме плаши. Душата ми е млада и не се дава. Почва се! Стискайте ми палци да се сприятелим бързо и с 3-та, и с 0-та. Черпя днес! Най-вече здраве. За всички. Черпя и усмивки. Ежедневно. Защото те са най-вече за споделяне! Честит рожден ден … на мен! Нека овнешка сила и упоритост властват и през новото десетилетие. Измийте си ръцете и заради мен и се пазете“, написа Гери в официалната си страница във „Фейсбук“.

За огромно съжаление, Гери не успя да събере и да почерпи приятели си за рождения ден. Обещала е да се реваншира веднага след приключване на извънредните мерки. Нейният любим – интериорният дизайнер Алекс Ковачев я изненада приятно с много елегантна украса в техния дом, която я чакаше след като се прибра от работа в телевизията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ