Слави Трифонов скова от страх с тези думи: Чакам Милен днес, имахме уговорка!

Слави Трифонов

Както редица известни личности така и Слави Трифонов публикува няколко думи за внезапно напусналия този свят Милен Цветков.

Думите на Трифонов, обаче сковаха от страх всички. Той разкри, че точно днес /понеделник/ е имал уговорка с Милен да му гостува в „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, а основна тема на разговор да бъде публикацията му от преди няколко дни в Инстаграм: „Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят“.

Цялата публикация на Слави Трифонов:

„Неслучайно публикувам тези думи точно в 00:00 часа. Точно в 00:00 часа започваше предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия. Когато вървеше това предаване, аз бях водещ в една друга телевизия. Прибирах се късно вечер вкъщи и си пусках точно това предаване. В 00:00 часа. Милен беше натикан в този късен час, но въпреки това хората го гледаха. Гледах го и аз. Почти всяка вечер.

Защото Милен правеше теми, които другите публицистични предавания не смееха да направят. То не че е имало и много други публицистични предавания…Всъщност, „Часът на Милен Цветков“ беше едно от малкото такива предавания. В 00:00 часа.

Милен беше различен, беше обективен, беше човек, който живо се интересуваше „Какво става?“, и най-важното – беше свободен.
С Милен имахме уговорката да ми гостува във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ в понеделник вечер. Тоест днес. Поканих го да говорим за свободата на словото, особено в тази извънредна ситуация.

Със сигурност щяхме да говорим и за последния пост на Милен в инстаграм, който гласи: „Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят“.

Светъл път, Милене! Имахме нужда от теб! Ще ни липсваш!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ