По 10 000 лева е прибирала майката на убиеца Кристиан от заможните родители в частната си детска градина

27

Срещу рекордни за родните стандарти такси се е осъществявал приемът в частната детска градина на Десислава Николова, майката на 22-годишния Кристиан, убил журналиста Милен Цветков в катастрофа. Николова, която бе обвинена от Софийска градска прокуратура за извършени деяния по непредпазливост, причинили смърт, е управител на забавачката „Тути“, в която е съдружник с 50%.

Английската детска градина се намира на гърба на хотел „Маринела“, а таксите в нея са по-солени дори от тези на други частни градини, които също обучават баровски деца и то в квартала на богатите Драгалевци.
Годишните такси за учебна година 2020/21 възлизат на 5400 за деца от 2 до 3 години и 5200 за деца от 6 до 7 години. Цените не са в лева, а в евро и са официално обявени в сайта на детска градина. Таксата обаче става още по-дебела, ако родителят няма възможност да я заплати наведнъж. Така при разсрочено плащане на 10 вноски, достига почти 11 500 лв.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ