Майката на убиеца – първа братовчедка на Миню Стайков, Кристиан е племенник на боса

31

Дрогираният 22-годишен джигит Кристиан Николов, който екзекутира на кръстовището пред мол Парадайс телевизионния водещ Милен Цветков, е племенник на арестувания за икономически далавери Миню Стайков. Десислава Николова, майката на джигита, се пада първа братовчедка на алкохолния олигарх, чийто винпром в Карнобат е поверен в нейни ръце.

Фактът за роднинските връзки между Николова и Миню Стайков, известната фамилия се опитва старателно да прикрие. Неоспорим обаче е друг факт – че фирмите на милионера са изградени по модела на италианската мафия – там всички са роднини и е изключено в тях да попаднат външни и случайни хора.

Десислава Николова е в алкохолния бизнес с братовчед си от самото начало на 90-те години, когато е създадена „СИС Индустрийс“, разкрива пък седмични. В началото госпожата е започнала като секретарка на Стайков, но в последните години е неизменно изпълнителен директор на винарната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ