Разкрепостената Камелия показа как си е изкарвала парите през 90-те

камелия

Социалната изолация и липсата на каквито и да е участия накара фолк дивата Камелия да си припомни младите години. Чалга звездата сподели снимка от тийнейджърските си години, както и невиждано до сега видео от първите ѝ певчески прояви, когато е още брюнетка. Никога досега не сме виждали изкусителната блондинка Камелия с черна коса.

Преди да подпише договор с „Пайнер“ през 1997 г., Камелия се изявявала като певица по сватби. Репертоарът ѝ бил изцяло от сръбски хитове, като някои от тях пее и до днес.

Изпълнителката на „Луда по тебе“ сподели своя черно-бяла снимка, която доказва, че е била страшно красива и преди подобренията по себе си. Певицата пусна и видео от свое участие на сватба, където е много трудно да бъде разпозната. Тогава още се изявява като брюнетка, а не както е известна повече от 20 години в публичното пространство с русата си грива.

Едва ли някой може да си представи, че Камелия е имала комплекс от външността си. Блондинката, която и на 49 години демонстрира съблазнителна визия, не е имала кой знае какво високо самочувствие именно по времето, когато блесна с първите големи хитове, а почитателите ѝ още тогава я провъзгласиха за секссимвол.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ