Анита Мейзер гушна $1200 и ни оплю: Българите са злобни, завистливи и отмъстителни

Анита-Мейзер-2

Скандалната Анита Мейзер много бързо излежа присъдата си за убийството на нейния приятел Николай, причинена по време на нестандартен полов акт.

Веднага щом бе освободена, скандалната миска напусна родината и в момента се подвизава в Америка. Покрай извънредното положение е успяла да се добере и до социална помощ от президента Доналд Тръмп. За това се похвали самата тя в социалните мрежи и се нахвърли остро срещу всички българи, наричайки ни злобни, завистливи и отмъстителни.

„Ето какво е Америка … ето какъв Президент е Доналд Тръмп. Току що си взех пощата и ето това е финансова инжекцийка за хора като мен“, пише Анита под снимка на чека от $1200.

И допълва: „Исторически момент в живота ми.  Това е единствената, от още толкова причини, поради която президентът Доналд Тръмп е най-специалният президент някога… За първи път в американската история това се случва. Не бъди глупав… Гласувай за него! Той е първият президент, който дава пари на всички нас и се бори за нас. Бог да ви благослови, президент Доналд Тръмп“.

Анита не може да преглътне факта, че в България я сочат с пръст и я наричат убийца. Затова тя таи невиждана неприязън към сънародниците си. „Не съм чула и не съм видяла никъде по света по злобни, завистливи и отмъстителни от българите… имам предвид голям процент са такива, няма значение дали живеят в България или извън.Едни избухват явно и яростно, други са прикрити …Но в България има и страхотно честни, коректни, образовани, талантливи и уважителни хора, но са по-малко от първите“, жалва се Мейзер пред приятелите си в социалните мрежи.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ